Windmill Plugin

Plugin Information

Plugin ID windmill
Latest Release 1.5
Latest Release Date Feb 06, 2010
Plugin Central Plugin Central 3.2
Sources Subversion
Support Eclipse Hudson Forum
Issue Tracking Eclipse Bugzilla
Hudson Core (latest) 3.3.3

This plugin allows you to configure and run Windmill functional tests.

There has been a need to make the process for setting up a Windmill Hudson build job much easier, so I finally sat down and wrote it.

Install the plugin via the web interface, reboot Hudson and when you go create a new job there is a "Windmill Test" build option. This will provide you with a UI that allows you to input all the fields required to run the test.

Build the test, and blamo – go time.

Screenshots




Change Log

Version 1.5 (Feb 6, 2010)
  • Update code for more recent Hudson
Version 1.4 (Jun 25, 2009) (old wiki site)

Labels:

plugin-external plugin-external Delete
Enter labels to add to this page:
Wait Image 
Looking for a label? Just start typing.
  1. May 25, 2010

    Troy Miller says:

    While Hudson says the windmill plugin is installed and enabled, I cannot find it...

    While Hudson says the windmill plugin is installed and enabled, I cannot find it in the 'add build step' drop-down.  Using v1.359. 

  2. Sep 01, 2010

    John OLeary says:

    hi there,    I am having the same issue as Troy. Any resolution found...

    hi there,

       I am having the same issue as Troy. Any resolution found? Fairly new to Hudson & Windmill testing for my job so is there something I need to kick for this to start appearing?

  3. Oct 11, 2010

    Adam Christian says:

    Hey guys, just saw this – sorry your are having issues. I have added it to...

    Hey guys, just saw this – sorry your are having issues. I have added it to my todo list to get this working the way it should with the latest hudson release.

    Adam

    1. Dec 17, 2010

      Alin Voinea says:

      Hi Adam, Any progress on this? Is there any workaround to manually edit confi...

      Hi Adam,

      Any progress on this?

      Is there any workaround to manually edit config XML or something?

      Thanks